Main navigation

Què t'oferim?

L'indret perfecte per desconnectar

  • Millor Preu Garantit
  • 50% descompte en parquing
  • Accés a la piscina
  • Ampolla d'aigua de benvinguda
Imatge
Wifi gratuït
Wifi gratuït
Imatge
Esmorzar Bufet
Esmorzar Bufet
Imatge
Parking
Parking
Imatge
Terrassa-solàrium
Terrassa-solàrium
Imatge
Piscina a l'aire lliure
Piscina a l'aire lliure
Imatge
Gimnàs
Gimnàs
Imatge
Consigna d'equipatges
Consigna d'equipatges
Imatge
Late check-out
Late Checkout
Imatge
Habitacions adaptades
Habitacions adaptades
Imatge
Internet corner
Internet corner
Imatge
Bugaderia autoservei
Bugaderia autoservei
Imatge
Lloguer de bicicletes
Lloguer de bicicletes i patinets elèctrics
Imatge
Recepció 24 hores
Recepció 24 hores

L'indret perfecte per desconnectar

Amb una ubicació privilegiada a prop de la Plaça Espanya i la Fira i amb excel.lents connexions amb l’Aeroport i el centre de Barcelona, l’Aparthotel Bcn Montjuic és un edifici d’una construcció singular amb un gran pati interior que et farà oblidar que estàs al costat de la mateixa Gran Via de Barcelona.

Tots els nostres estudis i apartaments, totalment renovats recentment, estàn dissenyats amb unes tonalitats clares i fresques per a que et trobis com a casa.

La nostra recepció ofereix servei personalitzat durant les 24 hores del dia. A la planta cinquena hi trobareu una terrassa amb solàrium i piscina exterior amb vistes a la muntanya de Montjuic, el lloc perfecte per desconnectar després d’un agitat dia de feina o recorrent la ciutat.

Els vespres de tot l’any es converteix en un espectacle de música, llum i color de visita obligada. Inaugurada al 1929 en motiu de la Gran Exposició Universal s’ha convertit en un símbol de la ciutat i en la protagonista d’alguns dels moments més importants de la història recent de la ciutat de Barcelona.

Si ets afortunat  i estàs de visita a Barcelona per assistir a algun dels concerts del Palau Sant Jordi, l’Aparthotel Bcn Montjuic serà la teva opció ideal. Si lo teu és el teatre, al nostre voltant hi trobaràs el Mercat de les Flors, el Teatre Grec i el Teatre lliure entre d’altres

Concebut com un veritable poble, es reuneixen exemples de construccions típiques de diverses regions espanyoles, a través de reproduccions d'edificis reals que trobem per tota la Península.

Està pensat per poder gaudir d'un museu d'arquitectura popular espanyola mentre passeges a l'aire lliure per les seves places, carrers i jardins. Per aquest motiu es van reproduir, a escala, 117 edificis, carrers i places de tota Espanya.

 

Està ubicat al Palau Nacional de Montjuïc, construït per a l’Exposició Internacional de 1929. L'any 1934 va obrir les portes com a Museu d'Art de Catalunya. Hi podeu veure la millor col·lecció de pintura mural romànica del món i els artistes més representatius del modernisme català, com ara Gaudí o Casas. L'art gòtic, grans pintors europeus del Renaixement i el Barroc, per exemple, Tiziano o Velázquez, i la col·lecció de fotografia completen el fons.