Main navigation

Localització

Una ubicació privilegiada

  • Millor Preu Garantit
  • 50% descompte en parquing
  • Accés a la piscina
  • Ampolla d'aigua de benvinguda

BCN Montjuïc

Carrer Sant Fructuós, 64-74
08004 Barcelona
T. 935 035 650
info@bcnmontjuic.com 

Els vespres de tot l’any es converteix en un espectacle de música, llum i color de visita obligada. Inaugurada al 1929 en motiu de la Gran Exposició Universal s’ha convertit en un símbol de la ciutat i en la protagonista d’alguns dels moments més importants de la història recent de la ciutat de Barcelona.

Si ets afortunat  i estàs de visita a Barcelona per assistir a algun dels concerts del Palau Sant Jordi, l’Aparthotel Bcn Montjuic serà la teva opció ideal. Si lo teu és el teatre, al nostre voltant hi trobaràs el Mercat de les Flors, el Teatre Grec i el Teatre lliure entre d’altres

Concebut com un veritable poble, es reuneixen exemples de construccions típiques de diverses regions espanyoles, a través de reproduccions d'edificis reals que trobem per tota la Península.

Està pensat per poder gaudir d'un museu d'arquitectura popular espanyola mentre passeges a l'aire lliure per les seves places, carrers i jardins. Per aquest motiu es van reproduir, a escala, 117 edificis, carrers i places de tota Espanya.

Està ubicat al Palau Nacional de Montjuïc, construït per a l’Exposició Internacional de 1929. L'any 1934 va obrir les portes com a Museu d'Art de Catalunya. Hi podeu veure la millor col·lecció de pintura mural romànica del món i els artistes més representatius del modernisme català, com ara Gaudí o Casas. L'art gòtic, grans pintors europeus del Renaixement i el Barroc, per exemple, Tiziano o Velázquez, i la col·lecció de fotografia completen el fons.